luni, 24 octombrie 2011

Detalii Conferinţă 5 - 6 Noiembrie 2011



Primul eveniment, de la înfiinţarea acestui Blog, este conferinţa naţională de terapii complementare sau alternative pe care am numit-o "Alternative Terapeutice", ce va avea loc la Cluj.

O echipă inimoasă lucrează în aceste zile pentru materializarea acestui mai vechi vis al nostru, de a avea o asemenea manifestare în Cluj, concepută şi organizată 100% de noi.

Câţiva medici practicanţi ai terapiilor complementare şi câţiva terapeuţi au răspuns invitaţiei noastre, iar numele lor îl veţi găsi în Programul Conferinţei.
 
Alături de ei se vor afla persoane preocupate de spiritualitate şi de cunoaştere, care vor împărtăşi din experienţele şi cunoasterea lor. Şi, cum ne place misterul, am pregătit pentru auditoriul nostru şi câteva surprize pe care le vom dezvălui la momentul potrivit.

Aş mai vrea să adaug că am creat acest eveniment cu toată dragostea şi dăruirea noastră şi că vă aşteptăm într-o atmosferă caldă, primitoare şi plină de iubire !

Data evenimentului: 5 , 6 noiembrie 2011
Locul de desfăşurare: Casa de Cultură Municipală, Piaţa Unirii nr.24, Cluj-Napoca.

    Detalii legate de conţinutul manifestării găsiţi în programul conferinţelor pentru cele 2 zile.

Pentru cei care vin din alte oraşe şi doresc cazare, s-au rezervat locuri în internatul Colegiului Tehnic "Raluca Ripan" din str. Pascaly, fără număr (fostul L.I.A).

   Îi rugăm pe cei care doresc cazare să ne anunţe în prealabil la numărul de mobil 0742-57.87.23

Cazarea costă 20 Ron pe noapte.

   Taxa de participare la conferinţă este de 5 Ron / zi pentru persoanele active şi 3 Ron / zi sau 5 Ron / 2 zile pentru pensionari, elevi sau studenţi.


Cu drag,
Echipa de organizatori